За нас

 

Ние сме Венцислав Добринов и Таня Джачкова. Дългогодишният ни опит от над 15 години по яхти (еднокорпусни и катамарани, ветроходни и моторни от 12м до 40м) в световната яхтена индустрия ни даде увереността и желанието да предадем нашия опит и да предложим комплект от услуги на бъдещи/настоящи корабособственици и екипажи чрез висококачествено обучение на кадри (RYA), консултации при покупко-продажба на яхти, наем на яхти, набиране на екипаж, мениджмънт и чартиране на яхти.
През 2016г. основахме първия лизенциран тренировъчен център на кралската яхтена асоциация на Великобртитания RYA ( The Royal Yachting Assosiation) в България, а именно RYA Lounge Yachting Training Centre в София. Там се провеждат практически курсове за радиооператори на морско УКВ (сертификатът на RYA VHF/SRC е доживотен), както и всички теоретични курсове включително Yachtmaster Offshore 200GT!
 
Нашият екип комуникира на английски, гръцки, немски, френски и руски!

Запознайте се с преподавателите в нашата школа и техния опит! 

Екипът на Sailing.bg

Запознайте се с нас!

капитан Венцислав Добринов

Капитан Yachtmaster 200GT и RYA инструктор с дългогодишен опит на ветроходни и моторни яхти и катамарани до 100фута/30метра

капитан Таня Джачкова

Инструктор и изпитващ към kралската яхтена асоциация на Великобритания RYA, преподавател капитански курс "Водач на кораб до 40Бт по море" към Морска Администрация

капитан Симеон Едуард

Двукратен Републикански шампион по ветроходство в класовете лазер и оптимист

 

Lounge Yachting предлага и пълната гама теоретични курсове на кралската британска яхтена асоциация (Essential Navigation, Dayskipper, Yachtmaster Coastal/Offshore), които подготвят и въоражават бъдещите капитани с теоретични знания, които да превърнат с увереност в практически умения на море!